Jeanny

Fysiotherapeut, master sportfysiotherapeut(e), echografie

Ik ben Jeanny. Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en trotse moeder van twee dochters.

In 2008 heb ik aan de Hogeschool Leiden mijn Bachelor opleiding Fysiotherapie afgerond.

Na een korte periode van verschillende waarnemingen ben ik werkzaam geweest in praktijken in Delft, Zoetermeer en Capelle aan den IJssel.
Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Houwaart.

In 2013 heb ik in Utrecht mijn Masteropleiding Fysiotherapie afgerond in de afstudeerrichting Sport. Enkele jaren later heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in echografie van het bewegingsapparaat.

Door mijn opleidingen, cursussen en werkervaring van de afgelopen jaren ben ik gespecialiseerd in het revalideren van sporters in de breedste zin. Ook ben je bij mij op de juiste plek voor het revalideren na een trauma of operatie aan het bewegingsapparaat. In het bijzonder aan de schouder, knie en enkel. Met het behandelen van hardloopblessures heb ik veel affiniteit.

Niet-sportgerelateerde klachten benader ik graag op een actieve manier, waarbij zelf management en duurzaam herstel het doel zijn. Ik vind het een uitdaging te onderzoeken wat de oorzaak van de klachten is en deze aan te pakken, in plaats van de symptomen te bestrijden.

Binnen de praktijk ben ik actief als sportfysiotherapeut. Samen met mijn collega Hans vertegenwoordig ik onze praktijk in het meekijkconsult met de huisartsen in ons gezondheidscentrum en orthopeden van de Bergman kliniek. Daarnaast verzorg ik het sportspreekuur, de echografie en vind ik het leuk om mij met stagebegeleiding bezig te houden. Incidenteel kun je mij tegenkomen als instructeur van fitness en Functional Training bij FysioPlus.