Dennis van Maren
Binnenkort publiceren we wijzigingen in onze Servicevoorwaarden <policies.google.com/terms?hl=nl&gl=NL&utm_source=google&utm_medium=email&utm_campaign=Emmett> die effect kunnen hebben op Google-services die je gebruikt. Vanaf 22 januari 2019 worden de services die onder deze voorwaarden worden aangeboden, aangeboden door Google Ireland Limited in plaats van Google LLC. We brengen soortgelijke wijzigingen aan in de Servicevoorwaarden van Drive <www.google.com/intl/nl_NL/drive/terms-of-service/>, Play <play.google.com/intl/nl_NL/about/play-terms.html>, YouTube <www.youtube.com/t/terms?preview=20190122> en de YouTube Betaalde Diensten-service <www.youtube.com/t/terms_paidservice?preview=20190122>. Je vindt hier <policies.google.com/terms/update?hl=nl&gl=NL&utm_source=google&utm_medium=email&utm_campaign=Emmett> onze nieuwe voorwaarden. Tegelijkertijd updaten we ook het Privacybeleid van Google <policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=NL&utm_source=google&utm_medium=email&utm_campaign=Emmett> om te specificeren dat Google Ireland Limited de verwerkingsverantwoordelijke wordt voor je gegevens en voor naleving van de toepasselijke privacywetgeving. Deze updates worden van kracht als je woont in de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen of Zwitserland (tenzij anderszins aangegeven in een servicespecifieke privacymededeling). Je vindt het geüpdatete beleid hier <policies.google.com/privacy/update?hl=nl&gl=NL&utm_source=google&utm_medium=email&utm_campaign=Emmett> . Er zal niets veranderen aan je ervaring in Google-services. Ook verandert er niets in je privacyinstellingen, de manier waarop je gegevens worden verwerkt of het doel van deze verwerking zoals beschreven in het Privacybeleid van Google. Maar als je deze wijzigingen in onze voorwaarden en het Privacybeleid niet wilt accepteren, kun je ervoor kiezen de betreffende services niet meer te gebruiken. Als je Family Link gebruikt om een Google-account te beheren voor gebruikers jonger dan de geldende minimum leeftijd, is het belangrijk dat je met hen over deze wijzigingen praat. Je kunt je gegevens bekijken en beheren in Google Dashboard <account.google.com/dashboard>. Je kunt ook altijd je privacyinstellingen en gegevensopties wijzigen in je Google-account <account.google.com/>.
Deze e-mail is verzonden naar a23degr4tvu@gmail.com om een update te geven over je Google-account. © 2018 Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA 1544913794266000